5 motive pentru care alegem TICTrans pentru o călătorie în Germania

Călătoriile – plăcerea fiecăruia dintre noi prin faptul că ne rup puțin de realitatea de zi cu zi, de rutină și de cotidian sunt așteptate cu nerăbdare, ne bucurăm de orice nouă destinație pe care o vizităm, fiecare în parte având farmecul ei. Deoarece Germania este relativ aproape de România, multă lume alege să-și petreacă concediile acolo fie că preferă zonele arhicunoscute și foarte populate, încărcate de cultură și de istorie, fie că se retrag undeva la munte unde este multă liniște și se pot relaxa.

Unele persoane însă, nu acordă foarte mare atenție companiei de transport pe care o aleg pentru vacanța lor și astfel pot avea parte de anumite situații neplăcute. Firma de transport persoane in Germania se alege fie în funcție de costul călătoriei fie în funcție de confortul pe care îl asigură. Ideal ar fi ca aceasta să combine cele două aspecte pentru a oferi clienților serviciile pe care și le doresc. Pentru ca dumneavoastră să vă rămână mai mult timp pe care să îl alocați planificării propriu-zise a itinerariului, propun să exemplificăm câteva motive pentru a alege compania TICTrans dintre toate celelalte existente pe piață.

  1. TICTrans dispune de un sistem performant de verificare și de pregătire al mașinilor, șoferii sunt atent selecționați și pregătiți, iar flota de microbuze pe care o pune la dispoziția dumneavoastră îndeplinește integral standardele de calitate și siguranță necesare, toate astea pentru a vă oferi o călătorie plăcută și rapidă.
  2. Compania se bazează foarte mult pe nevoile clienților, de aceea a dezvoltat un sistem ce vine în ajutorul acestora prin faptul că microbuzul îi ia din fața casei și îi duce exact până unde au nevoie. Acesta se numește door-to-door și le este foarte folositor clienților nemaifiind nevoie să apeleze și la alte mijloace de transport.
  3. Oferă curse săptămânale din România în Germania acoperind foarte multe orașe din aceste două țări.
  4. Bagajele până în 30 de kilograme de persoană sunt gratuite.
  5. Puteți să vă faceți rezervare telefonică sau on-line, scutind astfel timp și efort.

Acestea fiind spuse, vă dorim cât mai multe călătorii plăcute alături de compania de transport TICTrans care prin fiecare călătorie vă va dovedi că ați făcut alegerea cea mai bună atunci când v-ați gândit la ei. Vor dovedi seriozitate, punctualitate și profesionalism de fiecare dată și atât ei cât și dumneavoastră veți fi mulțumiți de această colaborare. Iar pe lângă beneficiile enumerate mai sus, puteți să fiți mereu la curent cu ofertele de care dispun urmărind site-ul companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *